Peer

Overnachten in Peer

Logeer bij de boer, in een gezellige B&B, een vakantiepark, … Ontdek de talrijke logeermogelijkheden hier.

Trekpleisters in Peer

Ontdek de landelijke Bruegelstad Peer met zijn verrassende musea en leuke kinderactiviteiten. Peer is ook een échte paardenstad.

Actief in Peer

Het gezellige centrum, groene plekjes en weidse vergezichte nodigen je uit om te wandelen en te fietsen in Peer. Ontdek de mogelijkheden hier!

Evenementen in Peer

De evenementenkalender van Peer zorgt gegarandeerd voor leuke evenementen, het hele jaar door!

Toerisme Peer

Het Toeristisch Onthaal Peer staat in voor het gastvrij onthaal van bezoekers in de stad Peer. Ontdek alle toeristische troeven van Peer en omgeving via de interactieve aanraakschermen of stuur gratis een originele e-card naar vrienden of familie. In een creatieve bui? Dan ontwerp je in een handomdraai zelf je eigen kaart! Speciaal voor de kinderen zijn er in het Bezoekersonthaal spelletjes die op een leuke manier informatie geven over de streek en alle toeristische activiteiten. Eyecatcher is een film die op een wel erg ongewone manier wordt geprojecteerd.

Meer info over Peer

De stad Peer staat voor landelijke sfeer, de geboorteplaats van Pieter Bruegel de Oude, verrassende musea, leuke kinderactiviteiten, een rasechte paardenstad, en nog zoveel meer!
 

 ...