Op Boerderijvakantie

Boerderijvakantie? Beestig leuk!

Een vakantie die nét dat beetje anders is? Check!
Lieve dieren die verzorgd moeten worden? Check!
De boer en boerin die hun gastvrijheid openstellen? Check! 
Waar vind je al deze leuke dingen? Op dierenvakantie in Limburg...

Koe en Kalfje

Voel jij je geroepen om mij ’s morgens te melken tijdens je vakantie op de boerderij? Dan heb ik jou nodig. Of wil je liever een kalfje verzorgen?

Varkentje en Biggetje

Ben jij ook zo nieuwsgierig als mij? Ik heb je meteen opgemerkt als jij de boerderij binnenkomt. Ik vind het dan ook leuk als jij me eten geeft.

Schaapje

De boer scheert mijn donzige vacht eraf als deze te dik wordt. Kom je op boerderijvakantie? Aai eerst mijn vacht en zie dan hoe de boer hem eraf scheert.

Kip en kuikentje

Mijn buikje zit vol en elk moment leg ik eitjes. Als jij op de boerderij op vakantie komt, mag je de eitjes rapen en mij verzorgen.

Pony en Paard

Hou je van paarden en pony’s? Kom snel op dierenvakantie en je mag me verzorgen en mijn manen kammen. Wie weet maak je wel een ritje op m’n rug?

Ezel

Kom je bij mij op de boerderij op vakantie? Dan mag jij me verzorgen, eten geven en misschien wel een spannend ritje maken op m’n rug.

Geitjes

Ik eet graag vers gras en gedroogd brood. Ik eet me altijd rond en gezond. Daarom vind ik het fijn als jij me tijdens jouw boerderijvakantie eten geeft.

Konijn

Tijdens jouw boerderijvakantie help je de boer met zijn dagelijkse taken. Maar er is nog tijd genoeg om mijn donzige vacht en lange oren te aaien.

Cavia

Breng je dierenvakantie door bij mij op de boerderij. Hier vertroetel en verzorg je me naar hartenlust. Als ik honger heb, mag je me ook voederen.

Boerderijvakanties: met steun van...

Europees Landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.